Pappa/Farfar 60år

Pappa/Farfar fyllde 60 år och bjöd oss med till Öland för firande i dagarna 7.

Vi bodde i en trevlig stuga… (ett par dagar hade vi en tv-kändis som granne).

Åt gott, ofta och mycket.

Drack en del. Vi hade riktigt tur med vädret. men enligt Pappa/Farfar så är det bra väder på Öland.

Pappa/Farfar önskade sig en Muurikkapanna. En Muurikkapanna är som en plattare wook (3-5mm tjock stålskiva) som man antingen ställer direkt på elden eller på en gasolställning. Som de snälla barn (med respektive) och barnbarn  vi är så fick han en. Ingen dum present tycket jag.

Det blev en hel del turistande också…

Ställ dig i påse…

En kul och trevlig vecka var det.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>